Само в 7DniBansko.bg

Най-накрая жена стъпи на врата на Слави! Няма да повярвате коя е

7 Dni Bansko04.07.2017103510
слави трифонов

Сестрата и семейството на Слави Трифонов са неотлъчно до него и бдят постоянно над шоумена.Откакто преди две седмици Дългия се подложи на спешна операция за смяна на ставата, той под неотклонните грижи на сестра си.

Кака Петя, както често се обръща Слави към нея, не само следи изкъсо дали брат й спазва предписанията на лекарите, но е и много стриктна относно грижите за него. Тя лично избрала сестрата, която го гледа, като изисквала доклад на всеки два часа.

56-годишната Петя е рентгенолог в най-голямата болница в Плевен, но в момента е в София, където се грижи за брат си. През ден тя или майка им посещават Слави, за да го ободрят и да го разсеят от принудителното лежане. Петя направо е стъпила на врата на Слави и го държи изкъсо, за да спазва лекарските предписания.

Лекарите са обнадеждени, че състоянието на Дългия се подобрява. „Благодарение на здравословния начин на живот, който е водил от години и добрата му физическа форма, той се възстановява много добре”, издават те.

Въпреки това за рехабилитация и дума не може да става, докато Слави не укрепне достатъчно и не се убедят, че всичко с операцията е минало успешно. Водещия този път е решил да слуша лекарите, особено след като години пати заради инцидента в Стара Загора.

„Тогава го предупредиха, че трябва да внимава, а той още на четвъртия ден ставаше. И не слушаше, че не трябва да се претоварва, а даже ходеше на фитнес”, коментират негови колеги от екипа.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *