Само в 7DniBansko.bg

Страшно куха лейка! Няма да повярвате актриса как нападна Владо Николов на маса

7 Dni Bansko04.07.201743481
владо николов

Като изключитено куха лейка се показа актрисата Снежана Макавеева, която като домакин откри тазседмичното издание на “Черешката на тортата”.

Тя посрещна Димо Алексиев, Глория Петкова, Владо Николов и Жени Джаферович, но се провали не само в кухнята, но и с държанието си.

Особено към Владо, един от любимците на нацията. Видимо изнервена, че Николов е център на компанията, “наркоманката” от “Под прикритие” първо го нападна, че само той говори, а после демонстрира и висша форма на безпросветност: “Ти какъв си, играеш ли още или си стар вече”!? До края на предаването Макавеева не спря да се заяжда с Николов.

Чест прави на бившия капитан на националния отбор по волейбол, че не слезе на наркоманското поведение на домакинята.

коментар

  • Донка Танчева

    04.07.2017 at 8:39

    Поведението й беше повече от отвратително!Не само когато се заяждаше с Владо,но и по време на самото готвене.Тя е изключително жалка.Заради такива като нея,човек може да спре да гледа самото предаване.Би трябвало да има някакви изисквания относно поведението на участниците.А пък за врачката-гледачки,да не говорим изобщо.Те трябва да бъдат забравени със закон.Но какво да очакваш като изненада от такова ограничено МОМИЧЕ???

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *