Само в 7DniBansko.bg

Грахич си отмъсти на Слави на момента! Вижте кой мъж я прие с отворени обятия и страшни пари

7 Dni Bansko03.07.201781370
грахич

Броени дни след позорното си изгонване от „Шоуто на Слави“ Цветелина Грахич е почукала на вратата на инженер Митко Димитров, който я приел с отворени обятия в димитровградската си чалга компания, научи.

Напускането на Грахич от редиците на Слави тъне в мистерия, като според едни то е вследствие на зависимостта й към дрогата, а според други ексцентричната певица сама е пожелала да поеме по самостоятелен път, не виждайки никакво кариерно развитие в предаването на Би Ти Ви, писа „Таблоид“.

Дни след напускането си на „Шоуто на Слави“ Цветелина е имала среща в софийския офис на „Пайнер“, където е говорила със собственика на гиганта Митко Димитров за евентуалното й професионално развитие. Цветелина директно е била одобрена и от музикалния продуцент на фирмата – Хари Янакиев, като според запознати тя ще започне на блестящи условия, получавайки 50% от хонорара за себе си.

Припомняме, че другите новопостъпили певици взимат от 20 до 35%, като останалата сума я прибира шефът им за вложената в тях инвестиция. Славата на Цветелина обаче, както и наличието на творчество зад гърба й били плюсове, които биха я пласирали по-лесно на музикалния пазар, заради което Митко Димитров отстъпил с добър договор.

Грахич вече има план за първите си няколко песни и дори в края на седмица ще влезе в студио за демозаписи. Тя и продуцентите й няма да губят време, тъй като желаят певицата да хване най-оборотния сезон с участия по морето – лятото, заради което до месец ще излезе в ефира на „Планета“ и първият й самостоятелен видеоклип.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *