Само в 7DniBansko.bg

Имало е защо да яде бой! Антония Петрова получи 6 милиона от пияния си руснак

7 Dni Bansko03.07.201726440
антония петрова

Мис България 2009 Антония Бередин от миналата седмица официално е разведена жена и отново носи моминската си фамилия Петрова.

Преди дни се проведе последното дело по бракоразводния процес между златотърсачката от Пазарджик и вече бившия й съпруг – богатия братушка Александър Бередин. За да се яви пред магистратите, на Тоца й се наложи да напусне водите на гръцкия плаж, в който се плацикаше, и да се завърне за малко у нас.

Оказа се, че има защо да хаби усилия в път и нерви в съдебна зала. Близки до разпадналото се вече семейство споделят пред „Таблоид”, че с подписа си под документите за разтрогване на брака хитрата пазарджиклийка е прибрала активи и кеш за над 6 милиона лева – по „милка” за всяка година съжителство!

До трагичния край на любовната си драма с мужика с портфейл като Крез се стигна след куп нелицеприятни скандали. Родената в Пазарджик блондинка се жени за бизнесмена на 21 март 2012 г. в Москва. Вече с брачна халка на ръката, Антония изплака в социалните мрежи, че Саша се оказал с нрав избухлив и непостоянен. Често, вместо любов, русокоската получавала порция домашно насилие. Според предишни информации баровецът системно посягал на жена си, заради което тя го наричала „психопат” и „алкохолик”.

След цялата крамола изглеждаше някак естествено признанието на Мис България, че сама е взела решението за развода и вече е щастлива. За да отпразнува развода си, г-ца Петрова отново стегна куфарите към безкрайните пясъци на Гърция заедно с гаджето си – архитекта Николай.

Междувременно в медиите изтече информация, че докато Мисис Русия 2012 пори беломорските вълни, Бередин съвсем се е пропил. Все по-често сънародникът на Владимир Путин може да бъде забелязан в центъра на София кьоркютюк, ходещ на зиг-заг без цел и посока.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *