Само в 7DniBansko.bg

Няма толкова шантав и разгонен ВИП Брадър! Те вече имат договори

7 Dni Bansko02.07.201712040
нико тупарев

Нико Тупарев е в трескава подготовка за новия сезон на „ВИП Брадър”. Продуцентът вече е спазарил повечето участници за воайорското риалити, а в момента работи по окомплектоването на творческия екип. Той по няколко пъти на ден се среща с режисьори, редактори и сценаристи, прави договорки с тях, изслушва идеите им за шоуто.

В понеделник следобед Тупарев бе забелязан са крачи забързан към „Радисън”. Там, пред хотела вече го чакаше непознат мъж – вероятно кандидат за работа във фирмата на мастития продуцент. Преди двамата да се здрависат Нико довърши телефонния разговор, който водеше в движение, а анонимният за широката публика господин си оправи панталона и облече синьото си сако върху шарената си блуза.

Когато си стиснаха ръцете, „бащата на „ВИП Брадър” предложи да проведат срещата си в лоби бара на „Радисън”. Онзи се съгласи и с Тупарев хлътнаха в хотела. Дали обаче човекът с хавайката има шанс за назначение в риалити формата, не стана ясно.

По стара традиция и през 2017-а „ВИП Брадър” ще стартира през септември. Намеренията наНико са този сезон да е по-различен от всичко, което зрителите на войорското предаване са виждали досега.

Както „Уикенд” пръв писа, голямата звезда се очаква да бъде прясно разведената фолк певицаМария. Договори са подписани с естрадната легенда Маргарита Хранова, журналистката Ива Николова, познатия като коментатор на шоуто светски журналист Антон Стефанов, интернет откачалката Мис Тигрова, плеймейтките Маги Бадер и Джулиана Гани и пр.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *