Само в 7DniBansko.bg

Капитан Петко Войвода не заслужава това! На 79 години Васил Михайлов е принуден…

7 Dni Bansko02.07.20171079211
васил михайлов

Актьорът легенда Васил Михайлов си брои стотинките за храна! Въпреки че е един от най-големите колоси на българското кино и театър, останал безсмъртен като Капитан Петко Войвода в едноименния сериал, той си прави старателно сметката за всеки похарчен лев. И подобно на милиони пенсионери следи промоциите в магазините, преди да си купи каквото и да било, научи HotArena.

Днес 79-годишният Васил Михийлов се придвижва трудно с помощта на бастун. Носи чисти, но поовехтели от дългогодишна употреба дрехи, но е запазил гордата си осанка, установиха папараците на „Уикенд”.

В понеделник по обяд ветеранът бе засечен от фотографите нa вестника да куцука с бастунчето си в квартала, в който живее. Като наближи махленската бакалия, актьорът се спря и се зачете в промоциите, табелите за които бяха закачени на витрината. Нищо от специалните предложения на магазина обаче не го изкуши, а вероятно и не можеше да си ги позволи с пенсията от няма и 300 лева. Затова бай Васил тръгна към близкия павилион за бързо хранене. Витрината на този обект изобилстваше от всякакви мръвки, коя от коя по-апетитни.

Капитан Петко избра най-евтиното от прясно изпечената скара. Той си поръча две сочни, още цвърчащи кюфтета и любезно помоли да му ги сложат в питка. Импровизираният набързо бургер му излезе точно 3 лева. Питката с двете кюфтета той изяде на няколко хапки. 79-годишният любимец на публиката очевидно бе доста гладен, защото похапна набързо. За да не бъде разпознат, големия актьор бе нахлупил бейзболна шапка с козирка.

11 коментара

 • Simka Nakowa

  02.07.2017 at 15:33

  Жалко е че хората дали толкова от себе си за България трябва да са в това положение

  Reply

 • Побеснял

  02.07.2017 at 22:18

  Много е тъжно това!… Което за пореден път ме кара да си изпусна нервите, като напиша следното:
  Боко, нещастник скапан!!! НАЛИ ОБЕЩАВАШЕ ПО-ВИСОКИ И ДОСТОЙНИ ПЕНСИЙ БЕ, ИЗРОДЕ???!!! КЪДЕ СА ТЕЗИ ПЕНСИЙ??????????? ДАВАШ ГИ КАТО ПОМОЩИ НА НАГЛИТЕ МАНГАЛИ, НАЛИ?! НА ТИЯ ХРАНТУТНЯЦИ, КОИТО БИЯТ, ИЗНАСИЛВАТ И УБИВАТ БЪЛГАРИТЕ, НАЛИ ТАКА, БЕ???!!! ОТ СЪРЦЕ ТИ ГО ЖЕЛАЯ – БЯЛ ДЕН ДА НЕ ВИДИШ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ВСИЧКИТЕ ТИ ЛЮБИМИ ХОРА ДА ГИ ГЛЕДАШ КАК РОВЯТ ПО КОФИТЕ ЗА СМЕТ!!!!!!!!!!!!!! БЪДИ ПРОКЛЕТ, НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛЮ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Reply

  • ЕВА

   04.07.2017 at 8:23

   ПОДКРЕПЯМ ВИ , ТАКА Е !

   Reply

 • Орлин Стефанов

  03.07.2017 at 8:10

  Героят на знаменития актьор Петко Киряков бива докаран от тогавашните управници до унизителна бедност, но преследванията на Стамболов и Турчев не сломяват гордостта му. Така и Васил Михайлов дочака съдбата на своя знаков герой от потомците на главния ренегат, станал монарх като пръв регент и докарал Фердинанд по волята на “великите” сили да е гробокопач на българите.
  Тъжна ирония…

  Reply

 • Таня Станева

  03.07.2017 at 12:01

  дУМИТЕ НА ;ПОБЕСНЕЛИЯ” СА И МОИ!!!пОДКРЕПЯМ ГО!!

  Reply

 • tANQ sTANEWA

  03.07.2017 at 12:03

  NAPYLNO PODKREPQM POBESNELIQ!!!

  Reply

 • Борис

  03.07.2017 at 15:04

  Искам да помогна на любимият си актьор,! Срамно е големи имена , като това на Васил Михайлов, да тънат в мизерия и забрава! Дайте ми координати на лично съобщение! Защото на думи сме силни, много, но дела няма!!!

  Reply

 • Gogo

  03.07.2017 at 15:12

  Tuk podkrepata e jsna…..dela trebe DELA…..da vdignem eshafoda pred parlamenta……

  Reply

 • българин

  03.07.2017 at 21:43

  Дайте номер на ВОЙВОДАТА/ако може/, ще заделя 50 лева от заплатата си,искам да му ги изпратя лично-от уважение за изиграните роли в бг, филмите.

  Reply

  • angel

   04.07.2017 at 17:34

   Mного жалко не само за актьорите които са ни карали да се чусвуваме българи жалкото е че хора като него дали от себе си толкова много тънат в мизерия .Какво да кажем за останалата част от пенсионерите които са с по 150 лева пенсия за какво по напред -ток вода лекарства дрехи и за един хляб даже за кисело мляко не достигат парите.Много лошо -няма упавия няма държава има само лърлежи които смучат и до кога не се знае!!

   Reply

 • Георгиева

  06.07.2017 at 21:51

  Подкрепям побеснелия,сз също мога дс заделя 50лв.и да му ги пратя,дайте координати който ги има, ,МОЛЯ.

  Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *