Само в 7DniBansko.bg

Новина от Хасково! Григор Димитров ще става татко

7 Dni Bansko01.07.201748350
григор димитров

Гришо ще стане татко след няколко месеца.

Любопитното в случая е, че не говорим за хасковския тенисист, а за негов съименник – хищник. Началникът на зоопарка в родния град на Димитров сподели, че царят на животните, който се подвизава под неговата опека, скоро ще оплоди две мадами. За да се случи това, трябва да дойде есента и лъвът да достигне полова зрялост.

А след това го чакат две мадами, готови да станат мамчета на звездните наследници. Техните имена са Краси и Петя. “Убеден съм, че ще се справи и с двете”, шегува се шефът на зоопарка. Двете лъвици са каки на младото лъвче и със сигурност ще успеят да го отракат. Точно както Никол отрака Димитров! “То си е модерно да си с кака”, допълва ръководителя на градината.

Точно както своя кръстник пък, хищникът Гришо е в перфектна форма. За да успее да я поддържа, той си хапва по цели 7 килограма месо на ден. За съжаление, лъвът на корта и лъвът в зоопарка все още не са имали среща помежду си заради натоварения график на Димитров. Но, щом Гришо с гривата стане татко, чакаме и другия хасковлия да последва примера му, пише“България днес”.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *