Само в 7DniBansko.bg

Това е краят! Лора Караджова изгря в Рornhub.com! (Вижте как се чекне +18)

7 Dni Bansko30.06.2017370860
mf,k

Щерката на Данчо от „Сигнал“ Лора Караджова вдига кръвното на хиляди жадни за креватни нужди мъже в най-големия сайт за възрастни.

Лора Караджова влезе в секс сънищата на мъже и жени от цял свят, след като нейно XXL видео влезе в колекцията на най-големия порносайт в света pornhub.com. Проверка на „Уикенд“ установи, че щерката на Данчо от „Сигнал“ наистина се чекне дибидюс гола в пикантно видео, което се радва на прилична популярност. Порнотанцът на красавицата пък е прикачен в колекциите на десетки други портали с нецензурно съдържание.

 

След едно ламборгини, Яна Маринова разкри какво прави с Башар Рахал

 

Видеото продължава 4 минути и 7 секунди. В него съблазнителната блондинка не крие нищо от тялото си и, както се оказа, съвсем правилно. Докато се врътка обещаващо по цици и дупе, Лора изпраща кокетни усмивки към оператора, което явно е подействало на зрителите. Прави впечатление, че певицата въобще не се притеснява пред камерата и дори провокира потенциалните си зрители към грешни помисли, като от време на време еротично раздрусва циците си с ръце. Певицата открай време е известна с либералните си възгледи за живота.

Преди 6 години – през февруари 2011 г., красавицата свали всичките си дрехи за корицата на „Плейбой“. Освен фотосесия палавницата засне и провокативно клипче, което сега вече се мъдри в световния онлайн лидер в индустрията за възрастни pornhub.com.

loading...

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *

loading...