Само в 7DniBansko.bg

Криско шокира фенките си! Няма да повярвате с коя излиза в Банско

7 Dni Bansko29.06.201718931
криско

Криско вече е готов за участието си в българо-македонското турне One Love, което стартира на 22 юли с безплатен концерт в Банско и ще приключи на 7 октомври с грандиозен спектакъл в София.

Музикалната обиколка ще премине през Охрид, Струмица, Слънчев бряг, Варна, Пловдив и Скопие. От източници, близки до организаторите на събитието, става ясно, че Криско няма да пътува сам. Той ще е съпровождан от своята приятелка Цветелина Петрова, която е танцьорка и стюардеса, пише „LoveStyle”. Дамата ще танцува на сцената в Банско до гаджето си.

Двамата имат връзка от няколко месеца и се чувстват прекрасно заедно. Неотдавна дори си подариха екскурзия до Дубай. Въпреки че не крият отношенията си, Криско избягва да говори за личния си живот. Такъв беше и когато имаше връзка с Ася Капчикова.

Че Цвети ще го придружи на турнето One Love ще е разочарование за фенките на изпълнителя, но пък мъжката част от публиката ще се зарадва на танците й.

коментар

  • Xakepa

    01.07.2017 at 0:04

    Когато един музикант (спортист, шоумен и т.н. без значение) почне да се хвали само със сексуалните си походжения за сметка на тези от професионалното си поприще значи кариерата му е към края си, просто той/тя още не го знае.

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *