Само в 7DniBansko.bg

Гала изуми зрителите – какво се случва с циците й? (СНИМКА)

7 Dni Bansko29.06.201731190
гала

Уголемила ли е Гала гърдите си, чудят се зрителите на предаването “На Кафе”, след като миналата седмица тя се появи по бански в ефир. В разгара на лятото блондинката захвърли дрехите, за да създаде атмосфера за зрителите си. Снимачното шоу се пренесе в плувен комплекс, а черният бански на Гала разкриваше част от бюста й, който изглеждаше съмнително по-голям от обичайното, пише “Уикенд”.

Няма как да отречем, че Гала е в много добра форма, макар че чукна 50. Тя изглежда доста по-млада, а тялото й е все така стройно. “Слабото ми място е коремът. Като хапна повече, и се подува ужасно, затова през месец пишат за мен, че съм бременна”, обяснява Гала пред приятелки. Водещата категорично отрече, че чака второ дете и дори се пошегува, че скоро може да стане баба.

Гала винаги е имала малък, но стегнат бюст и затова преливащите й форми учудиха зрителите. Паметливите припомниха, че преди 10 г. плевенчанката се снима гола за еротично списание и скромните й размери не останаха тайна за никого. Зложелатели даже сравниха гърдите й с яйца на очи, ала тя сякаш не се трогна особено от тези коментари. “Някой ден може и да си сложа силикон, сега нямам нужда”, категорична бе тя тогава.

С години обаче Гала започна да прави доста корекции по себе си. Тя не крие, че периодично слага ботокс заради бръчките и се освежава с хиалуронова киселина – неслучайно лицето й е все така гладко и опънато. Още м.г. се заговори, че обмисля да се напомпа и със силикон, но според запознати към онзи момент не се престрашила да легне под ножа и отложила интервенцията.

Дали най-сетне Гала е увеличила гърдите си при хирург или ефектът на голям бюст идва от подплънки в банския й костюм, тя отказва да разясни. Преди време водещата сподели, че като девойка редовно пълнела сутиена си с памук и чорапи, за да изпъкне пред момчетата, та нищо чудно сега да е прибегнала до подобен трик и да заблуждава зрителите.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *