Само в 7DniBansko.bg

Дара успя! Свали Коцето от “Черешката на тортата”

7 Dni Bansko29.06.20179031
дара

Дарина Йотова като си науми нещо, няма как да не го постигне.

По време на снимките на “Черешката на тортата”, Дара не скри симпатиите си към младия поет Константин Трендалифов и заяви, че го иска за гадже. И щом си е навила тази идея на пръста, няма как да има мира, докато не стане нейното. И този път отново й се получи!

Дружки на изпълнителката на “Родена такава” споделят, че тя си има ново гадже, но не иска да разкрива кой е. А и сякаш не е нужно! Всички видяхме в национален ефир как прехвърчат искри между нея и привлекателния писател и рекламен специалист. Двамата са били неразделни и с доста по-специално отношение един към друг.

А след това са се разбрали да продължат да се виждат и след края на снимките. Така, вече от около месец, Дара и Косьо все по-често могат да бъдат забелязани заедно. Трендафилов посещава участията на Йотова или пък заяедно щурмуват дискотеките. А там няма как да останат незабелязани, пише “България днес”.

Усмивката не слиза от лицата и на двамата, щом споделят копманията си. Явно не на шега са си паснали и май новата светска двойка изгрява на хоривознта!

коментар

  • псевдо-известен

    29.06.2017 at 13:10

    Кои са тия двамата?

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *