Само в 7DniBansko.bg

Браво, Сашо! Диков прилапа бившата на Криско

7 Dni Bansko28.06.201721750
ася капчикова

„Мис Плеймейт“ Ася Капчикова започва лятото с ново голямо предизвикателство.

Красавицата получи предложение в ефир да стане репортер в предаването „Горещи срещи“ на Венета Райкова по телевизия BiT, където програмен директор и главен началник е Сашо Диков. Той бил въодушевен от привличането на голата девойка.

Самата Венета наскоро се завърна в ефир, а предаването й веднага предизвика огромен интерес. Райкова отново работи в шоу от типа на „Горещо“, но поддържаната от новата телевизия свободна журналистика за сега й дава още повече свобода в избора на гости и теми.

Именно това била и причината Райкова инстинктивно по време на интервюто си с Ася дапредложи на програмния директор – Сашо Диков да вземат Капчикова в своя екип. Плеймейтката е завършила философия и има завиден речник за момиче от кориците, очаква се да няма затруднения в новата си роля. Самата Ася е родом от град Девин, а също от този край са собствениците на телевизията – доспатските братя Румен и Павел Вълневи, това бил допълнителен плюс в избора на Ася.

В предаването се очаква Капчикова да взима интервюта от светски личности по време на ВИП събития в страната. Така след Гери Дончева, Венета Райкова, Люба Колезич, Сашо Диков и Ралица Василева, новата телевизия приема поредно известно име, с което се надяват скоро да затвърдят позиции като новата ТВ7 в ефира. Според последните новини скоро в телевизията ще се появи и реалити формат, който ще обере зрителския интерес по подобие на „Вип Брадър“ и „Фермата“.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *