Само в 7DniBansko.bg

Гръм в “Господарите”! Мария преболедува Рачков, смени го с този мачо

7 Dni Bansko28.06.201737570
мария игнатова

Непознат млад мачо отскоро е най-близкия човек до Мария Игнатова.

В близките месеци се загатна, че блондинката е прекратила дългогодишните си интимни отношения с колегата си Димитър Рачков, а смяната на адреса и появата на нови мъже около нея само потвърждават мълвата, че Мария и Митко вече не са двойка.

Водещата на „Господарите“ прекарвала по-голямата част от времето си в комапанията на снажен и висок господин, който я придружавал на работни и приятелски срещи и я возел с колата си. С доста по-младия конкурент на Рачков Мария кръстосала съдба съвсем случайно, благодарение на свои познати, които отдавна й повтаряли, че много я харесвал, а тя най-сетне решила да му даде шанс, писа „Ретро“.

Той от своя страна навъртал стотици киломентри, за да удовлетвори всичките й желания. В замяна на старанието му Игнатова вече не се притеснявала да демонстрира извънредно топлото си отношение.

Покрай него блондинката все по-често се усмихвала и била в приповдигнато настроение. В дома си обаче не го канила, за да не ги изловят, предпочитала да се срещат на четири очи на неутрален терен.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *