Само в 7DniBansko.bg

Гняв в ефира! Галя Щърбева готова да скалпира Лора Крумова заради…

7 Dni Bansko28.06.201710140
галь щърбева лора крумова

Водещата на „Комбина“ по Нова телевизия Лора Крумова съвсем го е ударила през просото.

В последно време пълната блондинка мислела повече как да се забавлява, вместо да се готви задълбочено за интервютата с гостите. Била разсеяна в работата си, закъснявала за ефир, а зрителите често стават свидетели на наивни въпроси към себеседниците й заради липсата на каквато и да е подготовка преди ефир.

Крумова оставяла цялата организация по предаването на редакторите, които измисляли темите и събирали информация за гостите. Лора се оплаквала напоследък пред колегите си, че е много уморена и трудно съчетавала професионалните си ангажименти със задълженията си като майка.

Преди ефир постоянно повтаряла, че няма търпение предаването да излезе във ваканция и тя да отпраши на морето, където мъжът й е учител по сърф, пише „Галерия“.

Всъщност се оказало, че Лора просто си търси оправдание, за да стовари задълженията на колегите си. В най-напрегнатите дни преди поредното предаване преди седмица, водещата стегнала куфарите и заминала на екскурзия в Португалия, където прекарала близо седмица.

Другата водеща Галя Щърбева се вбесила от безхаберието на колежката си. Напоследък тя се товарила с повечето теми от предаването и вече изнемогвала. Ядосала се и от това, че Лора заминала на почивката с дами от конкурентната БТВ.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *