Само в 7DniBansko.bg

Престъпно! Журналист от БНР нападна Григор: Ти не си национална гордост, какво общо имаш с България?

7 Dni Bansko10.02.2017506

В България живеят и страшно смачкани от собствената им незначителност хора! Като един журналист от Българското национално радио с шарена вратовръзка, дето е известен с това, че прризоваваше преди години Банско да бъде затворено.

Днес Петър Волгин обаче тотално счупи глупомера. Подозираният в грантаджийска радост говорител нападна Григор Димитров по безпрецедентен начин. Вижте какво написа той:

Вече изпадам в ярост, като чуя следното изброяване: гришо, гарантикоза, софияоупън, гришо, гарантикоза, софияоупън…Не разбирам защо някакъв спортист и неговите усилия трябва да се превръщат в повод за национална гордост. Нямам нищо против спортиста. Човекът е талантлив. Пожелавам му да печели още и още турнири. Но какво общо има това с България? Така че не го развявайте като знаме. Ще вземе и той да си повярва, че разбира от всичко, като една бивша тенисистка и настояща филантропка и дясна партийна строителка. И тогава вече ще стане за смях, подобно на въпросната персона и майка и.

6 коментара

 • Женя

  11.02.2017 at 0:20

  И на нас, живеещите извън столицата,ни писна да слушаме, че в София няма парно, сякаш е дошъл края на света, но изтърпяхме.А, това момче носи толкова радост, позитивизъм,обедини леви, десни, червени, зелени… До кога тази жлъч върху него от хора, които не са направили грам за България ? Освен това, Григор е прекрасен в това, което прави, за разлика от въпросния журналист и за разлика от последния , не е тръгнал да дава ум и съвети на когото и да било.Срамувам се от постъпката на Волгин.

  Reply

  • Адриана Пашова

   11.02.2017 at 7:50

   Другарят Волгин за сетен път показа идейната си зависимост и собствена ограниченост! Да не му се впрягаме-той не знае какво върши! Всичко си е за негова сметка!

   Reply

  • Тесла

   11.02.2017 at 8:10

   Само да напомня , че това същото парно го плаща цяла България със сметките за ток.

   Reply

 • Бранимир Петров

  11.02.2017 at 19:02

  Това е Българската “умна” журналистика – това нищожество трябва да бъде оплют а БНР закрито ако не се извини и не разкара този П Р Е Д А Т Е Л

  Reply

 • Стоилова

  11.02.2017 at 21:32

  С какво този господин е допринесъл за България? Това, което казва за Григор е пълен абсурд! Това е срам! Каква е тази злоба?! Григор Димитров е доказал, че е истински българин и това, което прави ни кара да се гордеем! Благодарение на него, в която и точка на света да отиде, се развяват български трибагреници! А г-н Волгин какво е направил за България, освен да ни кара да се срамуваме от журналисти като него???!!!Длъжен е да се извини пред Григор и пред всички българи!

  Reply

 • Александър Бъчваров

  11.02.2017 at 23:34

  Волгин ти си лайно !

  Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *