Само в 7DniBansko.bg

Ася Капчикова вдигна лют скандал в центъра на София! Крещи с цяло гърло (СНИМКИ)

7Dni Bansko28.06.20175180
Ася Капчикова

Колкото е миловидна и секси, толкова бързо пали фитила плеймейтката Ася Капчикова. Без грам да й пука, блондинката спретна зрелищен скандал на мъж в центъра на София. Слава Богу, на младия господин боят му се размина на косъм, че за една бройка щеше да си има работа с “Бърза помощ”.

Преди броени дни буйна руса грива попадна в обективите на папараците на “Жълтите новини” – светското токшоу на ПИК TV. В следобеден разговор на тротоарно кафене заедно с още двама непознати младежи, Ася Капчикова блажено отпиваше от бутилка смути, комбинация от киви и банан. На пръв поглед безобидният разговор не след дълго прерастна в шумна разправия, а глъсът на иначе видимо кротката плеймейтка огласи цялата улица. Ася нервно започна да жестикулира, да потропва по масата с ръце и да мята екстеншъни от яд.

На топа на устата на Капчикова бе популярен столичен фотограф, който й вързал тенекия и не се явил за уговорени с нея снимки в уречения ден и час. По всяка вероятност непознатият мъж е свикнал да вижда блондинката в подобно състояние и изобщо не трепна, докато тя надига врява срещу него, коментираха от хот нюз.

Всъщност извади голям късмет, че Капчикова се овладя навреме и не изля гнева си върху него с физическа саморазправа… Не, че човекът е с нещо виновен заради несериозното отношение на изпортилия снимките фотограф, но все пак – когато блондинка, и то бивша каратистка стои срещу него, нищо не е невъзможно!

След като страстите се уталожиха, Ася се извини за поведението си, като почерпи своя приятел. Тя извади банкнота от 100 лева и плати питиетата.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *