Само в 7DniBansko.bg

Дарина Павлова вдига сватба на сина си! Раздели го с бившата му приятелка защото “очите ѝ играели”

7Dni Bansko28.06.20179510
darina-pavlova-vdiga-svatba-na-sina-si-razdeli-go-s-bivshata-mu-priiatelka-ekskluzivni-podrobnosti-1

Година след проваления годеж на Илия-Калоян Павлов и неговата приятелка София Шанли, в семейството на Дарина Павлова отново се готви сватба, пише „Галерия“. Този път синът на покойния шеф на „Мултигруп“ Илия Павлов се спря на момиче по вкуса на майка си, която вече им даде своята благословия.

Всъщност

именно Дарина запознава сина си с бъдещата си снаха Аби Майс.

 Аби живее в Колорадо, следва „Архитектура“, като същевременно работи във фитнес център, за да си плаща образованието. Именно във фитнеса Дарина среща девойката. Бедното й потекло не се понравило особено на Павлова, но била доволна, че момичето е с благ характер, скромно и… покорно.

Младият Илия Палов пък бил влюбен до уши в приятелката си и вече нямал търпение да се оженят.

Поискал ръката й по изключително романтичен начин

 и Аби казала „Да“, без да се замисли. Изчаквали първо да завърши образованието си, но вече планират къде ще бъде церемонията и кого ще поканят. Масрафът, разбира се, се поема от Мадам „Мулти“.

Любопитна подробност е, че миналата година отново плъзна слух, че синът на Дарина Павловаще се жени. Избраницата отново беше от Колорадо и се казваше София Шанли. За съжаление обаче, вдовицата на Илия Павлов не хареса момичето. Определила я като

твърде своенравна, освен това „очите й играели“.

 Седмица по-късно слухът за сватбата бе отречен и бе изрично уточнено, че двамата са само приятели.

Припомняме, че преди 3 години Дарина омъжи доведената си дъщеря Венцислава. Сватбата беше пищна, в холивудски стил и стъпи на над 150 000 евро. За разлика от брат си, Венцислава доста пресметливо избра партньора си, който е роднина на султана на Бахрейн.

Близки до фамилията коментират, че Павлова не държи толкова на потеклото и финансовите възможности. Важното е зетьовете и снахите да са покорни и податливи на манипулации.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *