Само в 7DniBansko.bg

Потрес за феновете на Слави! Протестите под дъжда и концертите почти го парализирали

7 Dni Bansko27.06.201713240
слави трифонов

Слави Трифонов е бил почти напълно осакатен заради постоянните си изяви през последните месеци, разкриват колегите му. Поредицата от протести под дъжда, както и концерти влошили допълнително проблемите му с краката, които има от 2009 г., когато си счупи единия крайник. Водещият бил с блокирани движения още от месец насам, но категорично отказвал да се оперира, твърди ПИК. В събота обаче това се наложило по спешност и бе съобщено снощи от колегата му Иво Сиромахов, след като той не се появи в предаването.

Концертите в “Арена Армеец” били истински кошмар за Дългия заради влошеното му здравословно състояние. Наблюдателни зрители също  доверяват, че на слизане от сцената и в трите вечери той е бил придържан от двама гардове. „Очевидно краката му са отказали напълно. Не можеше да отлепи десния си крайник от земята и го влачеше с ръце. Подпираше се на охранителите на всеки сантиметър, който изминаваше, а следващия път сигурно ще го изкарват и прибират с носилка“, коментират очевидци.

По време на изпълненията си пък на няколко пъти Трифонов направил опит да се изправи от стола си, подпирайки се на микрофона, но не успял и щял да събори стойката върху аутокюто си.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *