Само в 7DniBansko.bg

Новият на Преслава не е наркобос, а селски богаташ! Няма да повярвате какво отглежда

7 Dni Bansko27.06.201740520
преслава

Новата любов на Преслава се казва Павел Лазаров и се оказа първи приятел на бившия й.

Лазаров освен със славата на плейбой и симпатяга е известен в нощна София като супер богат и проспериращ бизнесмен. Оказа се, че Павел стопанисва хиляди декари овощни дръвчета в района на Мездра и Враца. Самият той е от врачанско село.

В чалга средите Павката, както го наричат близките му, е известен с предишните си любовни афери. Преди години той беше гадже на плеймейтката Златка Райкова, а след това и на друга нейна колежка – Мария Цветкова. Днес Павката и Преслава са неразделни. Новата светска двойка дори не се крие – Лазаров често посещава участия на певицата, след което демонстративно я обсипва с целувки и милувки.

Вчера Преслава навърши 32 години и по всичко личи, че няма намерение да зарадва родителите си с внуче. Изниква и друг въпрос – Павката вече има дете и никак не напира да прави второ.

За бизнесмена се знае , че е почитател на красивите жени. Макар връзките му с тях да невинаги завършват добре. Системен психически тормоз бе причината Златка Райкова да скъса с него. Обиди и заплахи не идвали персонално от Павел, а от бившата му жена Емилия, която му роди син. По думите на Райкова въпросната дама я намерила в бар до морето и започнала да я бие.

Мария Цветкова също се поддава на милионите му и премина през леглото му преди две години, пише „България днес“.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *