Само в 7DniBansko.bg

Гръм от “Дондуков”! Ще сменя ли президентът Радев памперси?

7 Dni Bansko26.06.201724150
десислава радева

Първата дама Десислава Радева натиска усилено президента за бебе.

На приема на бившия премиер Симеон Сакскобургготски в резиденция „Врана” по-миналата седмица, където първата дама се появи в прескъп официален гащеризон на „Макс Мара” за 1800 лева, ген. Деси, както шеговито я наричат в авиацията, издала пред социалистки, че адмирира примера на депутатката Елена Йончева да роди дете на 50 години, пише „Таблоид“.

Деси Радева признала, че самата тя никак не би се противила да отгледа още един наследник, макар и на вече достолепна за мама възраст. 47-годишната Радева има голям син от първия си брак – с народния избраник от БСП Георги Свиленски. Страхил обаче отдавна е поел по своя път и по наша информация съвсем е разредил срещите си с маминка. От своя страна държавният глава Румен Радев има двама наследници – момче и момиче, които съвсем скоро ще завършат гимназия, но все още са под родителска опека.

Оказва се, че Георги и Дарина не живеят с властния си татко. Първоначално имало идея тийнейджърите да се преместят заедно с президента във вила „Калина” на резиденция „Бояна”. Дори са били предвидени специални легла за тийнейджърите, но в последния момент майка им Гинка взела решение да ги остави при себе си.

Шармантната Деси Генчева, както е моминската фамилия на президентшата, смятала, че е в разцвета на силите си и внимателно обмислила идеята за бебе, преди да я сподели със съпруга си. Все пак предстои 5-годишен мандат, в който тя може да разчита не само на собствени сили, но и на куп облекчения от битов характер покрай отглеждането на евентуалното ново попълнение. Не е ясно на какво мнение е самият държавен глава по бебешкия въпрос, особено като се има предвид, че е с цели 7 години по-възрастен от Деси, а и надали му е до смяна на памперси, докато държи държавния рул.

Но ако се съди по безропотното поведение, което демонстрира и на „Дондуков” 2, и на публични събития към съпругата си, вероятно се е оставил да бъде убеден, че именно сега е най-подходящо да помислят за разширяване на семейството.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *