Само в 7DniBansko.bg

Ето го новият на Йоана Драгнева. Него ли е хванал Ненчо Балабанов на калъп с бившата чу

7 Dni Bansko24.06.20171560
йоана драгнева

Йоана Драгнева вече не крие връзката си с бившия мъж на единствената българка, изгряла на корица на американския “Плейбой” Соня Васи. Барабанистът Васил Андреев от няколко седмици е в София и смята да изкара цяло лято на родна земя в компанията на чаровната певица, съобщи в последното си издание светското шоу на ПИК TV “Жълтите новини”

Според пикантната клюка Андреев е разбил пропукалата се любов между Йоана и актьора Ненчо Балабанов, която приключи в края на миналата година. Понесе се слух, че имитаторът на премиера Борисов е сварил на калъп изгората си и музиканта. Други източници обаче твърдят, че първата среща след дърлгогодишна пауза на Йоана с красавеца е била известно време след разлъката й с комика.

Гаджетата скъсаха през октомври, а Драгнева се видя със съученика си от музикалното училище през декември, когато той си дойде в София заради музикален ангажимент по покана на перкусиониста и депутат Калин Вельов. По време на записи към саундтрак към филм, искрите между бившите съученици прехвърчали на секундата. А поканата за гостуване в Лос Анджелис, където Ананиев живее от 19-годишен, Йоана прие на драго сърце и в началото на януари изкара две незабравими седмици с барабаниста. След това изпълнителката отрече с Васил да са гаджета и уточни, че е била отвъд Океана по приятелска линия с Ананиев.

Да, ама не! Васил Ананиев е пристигнал в София в край на миналия месец. Заедно с новия си любим Драгнева се появи на афтър партито на “Като две капки вода” – шоуто, което миналата година спечели Ненчо Балабанов. Същият отказал да полее успешния пети сезон на предаването, въпреки че бил поканен от продуцентите, след като научил, че на купона ще присъстват Йоана и неговият баджанак Васил.

40-годишният музикант явно е решил да оползотвори по най-добрия начин престоя си в България, като не стои със скръстени ръце, а изкара някой и друг лев, въпреки че у нас заплащането е смехотворно в сравнение с това, за което Ананиев работи в Америка. Благодарение на добрите отношения между Йоана и Кремена Халваджиян, в началото на юни Васил е имал участия в заведението й в Столична Библиотека, където щял да гостува още няколко пъти до края на лятото. Естествено, музикантът е бил бурно аплодиран от изгората си Йоана.

В момента из светските среди вървят прогнози, че Васил Ананиев ще бъде един от участниците в следващия сезон на “Като две капки вода”. Барабанистът е впечатлил с музикалните са заложби и артистично поведение Кремена Халваджиян.

Междувременно, влюбените гълъбчета Йоана и Васил са си подарили и романтично пътуване до Вечния град Рим. А на всички снички от столицата на Италия, певицата е в обятията на своя любим.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *