Само в 7DniBansko.bg

Нов гръм в рая! В киното ни вдигат си въобще гащите? Вижте кой развеждат, заради Елена Петрова

7 Dni Bansko24.06.20171440
лена петрова кирил ефремов

Старата любов ръжда не хваща, а в случая – екранната любов не се забравя лесно. Елена Петрова и Кирил Ефремов са буквално неразделни.

Колегите прекарват често заедно свободното си време и предпочитат да са сами. Актьорите си станаха супер близки покрай снимките на сериала „Ние, нашите и вашите“. В романтичната комедия двамата играеха съпруг и съпруга, намерили се след неуспешни бракове и събрали под един покрив общо петте си деца. Въпреки че сериалът не се излъчва от седмици, Елена и Киро продължават да прекарват времето си заедно. По всичко личи, че общата им работа им е допаднала и се срещат извън работния процес.

Папараците на „България днес“ уловиха една от следобедните срещи на двойката. Откраднали малко време един за друг те прекарват заедно времето си в сладки приказки и смях. Решението да си говорят тайно в колата на актьора буди недоразумение у минувачите. Силната дружба, която завързаха актьорите, провокира клюките, че двамата са повече от приятели. Според писаният по медиите Кирил дори се развежда със съпругата си заради Елена. Ефремов до този момент не е коментирал слуховете с аргумента, че му е под нивото.

Елена от дълго време насам е в развод със съпруга си – гръцкия милионер Фотилас. Двамата по документи са законно семейство, но Елена сама отглежда близнаците си. Освен пари в сериалаЕлена намери и приятели. С Ефремов са близки и зад камерата и се разбират чудесно. По всичколичи, че двамата и за миг нe са излизали от филма.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *