Само в 7DniBansko.bg

Сянката на Марешки надвисна над самоубийство! Вижте защо си сложи въжето директорът на “Полисан”

7 Dni Bansko24.06.20171820
Полисан

Директорът по производствената част на фирма „Полисан“ е сложил край на живота си. Г.П. бил намерен в четвъртък следобед да виси обесен в едно от производствените халета на предприятието, което от известно време не работело.

На страшната гледка се натъкнал охранител, който минавал на проверка в района, съобщава TVN. Когато надникнал в халето, видял тялото на около 50-годишния мъж да виси на въжето. Незабавно прерязал въжето и телефонирал на тел. 112, но пристигналият медицински екип само констатирал смъртта.

Официална информация за инцидента до момента няма. От пресцентъра на полицията коментираха, че са информирани за случая, но нямало данни за престъпление и не се води разследване. Инспекцията по труда също не е уведомена, тъй като не става дума за трудова злополука.

По неофициална информация на изданието, смъртта на Г.П. е свързана с воденото от спецпрокуратурата разследване на дейността на „Полисан“. В средата на м. март ГДБОП и Агенция „Митници“ проведоха акция в рафинерията. Претърсен беше офисът на фирмата, който се намира на четвъртия етаж в сграда на бул. “Придунавски“, откъдето беше иззета документация.

Румяна Арнаудова, говорител на главния прокурор,  съобщи тогава, че разследването е за данъчни престъпления, свързани с търговия с гориво.

Както е известно “Полисан” е свързвана като доставчик преди всичко на разследвания за контрабанден бензин Веселин Марешки. Бензиностанция на последния бе затворена в Габрово, след като варненецът бе спипан да продава бензин с огромно съдържание на сяра.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *