Само в 7DniBansko.bg

Майката на Бербатов ужаси Благоевград! Вижте какво се случва в старческия и дом

7 Dni Bansko23.06.20173001
маргарита бербатова

Майката на Димитър Бербатов – Маргарита, се е забъркала в жесток скандал, уволнявайки една от ръководителките на Центъра за стари хора в Благоевград, където от известно време е шефка.

Потърпевшата Росица Терзийска споделя, че е била подложена на 10-месечен тормоз от страна на главната счетоводителка на дома и Бербатова. Майката на футболиста попада на ръководен пост в заведението след рокади в социалните институции. Конфликтът със служителката Росица бил иницииран от нея. Маргарита изхвърля подчинената си от канцеларията й в деня, в който баща й умира.

Не съм от хората, които имат потребност да имат кабинет, но солидната документация трябва някъде да се съхранява. Казах й да ми пусне заповед къде да съхранявам личните досиета и документи на потребителите, а реакцията й беше: „Ти ли ще ми се отваряш, простачка такава, това да не са секретни документи!“, жалва се изгонената Росица пред “Таблоид”.

Майката на Бербо си позволявала да крещи и на старците в дома. В резултат на жестокото й отношение много от възрастните хора напуснали институцията, а откакто съществувал домът, винаги бил с пълен капацитет.

Росица получава и две наказания от Маргарита. Първото е, защото не я е информирала лично ,че е в болнични. Тогава баща й е болен, минава за 5 минути през старческия дом, за да остави документите си, поздравява пенсионерите и тръгва, защото татко й я чака в колата. В резултат получава дисциплинарно наказание „забележка“, че не се е обадила на пряката си шефка Бербатова и потребителите са останали без надзор. Второто си наказание получава няколко месеца по-рано, когато решава да изпие по кафе с колежка за 30 минути, а връщайки се на работното си място е посрещната с викове, защото се „разхожда през работно време“.

След изгонването й този март, пенсионерите се обединяват и търсят справедливост чрез месните медии, тъй като харесват Росица и за 27г. стаж няма нито едно оплакване срещу нея от потребителите.

коментар

  • Батмсн

    24.06.2017 at 20:31

    Да еба и селянката ти проста да еба, урод долнопробен, и тя и кривият и син да ходят на майната си

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *