Само в 7DniBansko.bg

Обезобразиха певица №1 в поп-фолка! Вдигнаха и кожата към челото и…

7 Dni Bansko23.06.20174110
анелия

Фолкпевицата Анелия посреща 35-я си рожден ден на 1 юли в тежка депресия заради обезобразеното си лице вследствие на несполучлива разкрасителна операция.

Преди броени дни брюнетката бе засечена от репортер на „Таблоид” да рони едри сълзи в автомобила си пред столична клиника за естетична хирургия. Набитото око на екипа на изданието забеляза промени във външния й вид.

Дружки на певицата уточниха, че Анелия Атанасова се е подложила на интервенция, коятовместо да я подмлади, я е съсипала. Старозагорката е с лифтинг и нова операция на носа. Заради повдигането на кожата от врата към челото обаче брюнетката е получила усложнение, което на секундата се е отразило на цялата й физиономия.

Близки до звездата разкриха, че сега изпълнителката ще трябва да легне пак под скалпела, за да коригира щетите след некадърния козметичен хирург.

Както е известно, след подобна операция периодът на успокояване на мускулите и кожата е дълъг и окончателният резултат може да се види чак след няколко месеца.

От стреса, натрупан покрай операцията, както и заради причинената физическа болка, певицата вече е на медикаменти за успокоение, които се изписват само от психиатър, при това с т.нар. зелена рецепта.

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *