Само в 7DniBansko.bg

Бивш защитник на ЦСКА е летен хит! Очаква на място…Кристиано Роналдо

7 Dni Bansko23.06.201738030
роналдо

Националът по футбол Андрей Гълъбинов и бившият бранител на ЦСКА Иван Бандаловски се отъркаха в богатите и известните.

Двамата отмарят в любимия на всички звезди курорт Ибиса, известен с плажовете и нощните си клубове. Футболистите, които са там с шумна компания, се настаниха в един от многобройните комплекси на брега на морето.

През деня двамата се припичат на плажа, а нощем обикалят клубовете. Още първата вечер играчите и компанията им се потопиха в атмосферата на любимия клуб на Парис Хилтън – “Пача”.

Богаташката наследница може да бъде забелязана там почти всяко лято. За съжаление на Бандаловски и Гълъбинов, те ще се разминат с милионерската наследница. Тази година Парис ще радва купонджиите по няколко дни през юли, август и спетември.

Въпреки това нашенците не останаха съвсем капо. Те посетиха сет на известния ди джей Давид Гета. Иван Бандаловски пък беше изловен да спи на плажа, явно изморен от тежките купонджийски вечери.

В Ибиса предпочитат да почиват едни от най-големите звезди на спорта. Само преди седмица там беше Лео Меси с приятелите си Сеск Фабрегас и Луис Соарес, придружавани от половинките си.

Рафел Надал също се забавляваше в курорта на яхта. Очаква се в най-скоро време да пристигне и Кристиано Роналдо, предават от България днес.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *