Само в 7DniBansko.bg

Сензационен паралел с Румъния смъкна гащите на БФС по казуса “ЦСКА в Европа”

7 Dni Bansko21.06.2017870

Изхвърлянето на ЦСКА от Лига Европа е брутална маневра от страна на доносниците от БФС и шайката комисионери като един боядисан псевдоюрист, които в дните преди развръзката показаха, че ще направят всичко възможно, за да попречат на 31-кратните шампиони, категоричен е известният спортен журналист Георги Атанасов.

Съвсем очаквана бе насоката на мръсната кампания, след като 48 часа преди съдбоносния понеделник на 19 юни заместник-изпълнителният директор на БФС Павел Колев публично обиждаше червените привърженици и се кълнеше в първоначалното ембарго на УЕФА. Докато споменатият по-горе комисионер съветваше шефовете на Дунав как да прецакат армейците, ояснява Атанасов.

Той извади и сензационен факт, правейки паралел с близка Румъния. “Трябва да бъде ясно, че УЕФА взима своите решения най-вече на базата на информацията от националните футболни централи. И точно по тази причина прясно регистрираният съвършено нов субект ФКСБ, който замести Стяуа с напълно нова емблема, спокойно ще си играе в Европа, защото румънските футболни фактори са национално отговорни и пазят своята гордост Стяуа. За разлика от нашенските нечистоплътни доносници и подлоги. Те са готови и да се „потурчат” само и само за да навредят на ЦСКА”, изригва журналистът.

Става въпрос за донос.  Тарикатите от Нион са заети да разпределят най-вече парите от златната баница на най-популярния спорт и въобще не се интересуват от вътрешните подробности в една или друга държава. Всички злини, изсипани върху ЦСКА сега, а също и през 2008 година, се дължат на тукашни еничари. Нищо чудно след известно време някой от чиновниците в Нион да изплюе камъчето, както се случи след Лицензгейт преди 9 години, когато се разбра, че интригата тръгва от България, завърши журналистът.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *