Само в 7DniBansko.bg

Взрив в “Капките”! Жената на Халваджиян спипана в изневяра (Снимка)

7 Dni Bansko21.06.20171200

Сплотената тв фамилия Халваджиян е пред разпад. Това е тема номер 1 в светските среди след финала на „Като две капки вода“.

Синът на Магърдич Халваджиян – Бедрос (или Бебо), и съпругата му Александра Енева вече не са заедно и този път е окончателно, шушука се в кулоарите на Нова тв. Слухът бе потвърден и от пикантна снимка, пише в. “Галерия”.

На фотоса хореографката се натиска и целува с друг мъж в известно столично заведение. В същото време попадаме на друга снимка, на която Бебо се гушка със своя приятелка.

Припомняме, че само преди няколко седмици цялото семейство Халваджиян замина на шопинг в Милано. Към ваканцията се присъединиха де що има братовчеди, лели и вуйчовци от фамилията, но единствена Алекс не дойде. Още тогава се заговори, че има нещо гнило в арменското семейство.

Освен това, Кремена Халваджиян никога не е харесвала снаха си и още от самото начало е против връзката на Бебо с адреналинка. Когато Енева забременя, Кремена някак си се примири. В последствие Маги Халваджиян направи Алекс шеф на балет „Funky monkeys“, които участват в „Капките“, и Енева успя да избяга от амплоато на адреналинка и танцьорка. Въпреки това, негодуванието на свекървата си остана и неслучайно Алекс липсваше на последния рожден ден на Кремена.

Дали обаче раздялата на Бебо и Енева е факт? 

Близки до семейството са категорични, че двамата много се обичат и не биха се разделили най-малкото в името на 2-годишния им син Еди.

Ако това е така, остава въпросът какво прави Алекс с непознатия мъж от снимката? И защо си позволява публично да се натиска с друг, посрамвайки цялата фамилия Халваджиян, клатят глава очевидци на закачката. Маги и Кремена може да са толерантно и модерно семейство, но подобно поведение със сигурност ги е обидило. „Щом е снаха на такава фамилия, трябва да е по-обрана в публичното пространство и да се съобразява“, допълват близки до Халваджиян.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *