Само в 7DniBansko.bg

Какво става с “Шоуто на Слави”? Грахич разкри причината да напусне! Никой не е очаквал

7 Dni Bansko21.06.20172030

„Мога и без Слави! Не сме се карали, продължавам сама, просто финансово ми е по-добре така” Това заяви Цветелина Грахич след раздялата с Дългия.

26-годишната бивша вокалистка на Трифонов коментира доста лаконично раздялата си с шоуто. Тя отрича и друг да й е повлиял да се откаже от шоуто.

Приятелят й, 29-годишния Кристиян Шаламанов също отрича да има нещо общо с напускането на Грахич. Той е категоричен, че не бърка в решенията на приятелката си и се съглася с всичко, което тя направи.

Босненската хубавица обори и други слухове. Че има здравословни проблеми.

Не съм бременна и не припадам от глад по участия. Харесвам визията си, като свалих малко килограми се чувствам много добре”, допълва още тя.

В момента двойката планира брак, деца и се надяват да изградят щастливо семейство, пише „България днес”. Гаджето на Цветелина признава, че е фен на Слави, но рядко ходи в шоуто, тъй като не иска да го обвинят в подмазвачество.

„Не съм човек, който се бута при звездите”, твърди симпатягата.

За проблеми между Слави и Цветелина Грахич се говори от години. А повод за драмите е острият език на певицата и татусите й.

Освен това тя успява да вбеси Слави и то толкова, че го провокира да й се кара в ефир.

„Коя си ти, ма Грахич!? Ти си патка! Каква си ми ти на мен, за да ме сватосваш и въобще кой ти дава право да се включваш и да говориш на микрофона?

Ще си отваряш устата само като пееш, ясно ли ти е? Последна дойде тук, а претенциите ти големи!”
С тези думи Дългия глобил подопечната си с 1200 лв. А повод за репликите се оказали коментарите на Цветелина до Цеца Величкович при едно от гостуванията на сръбската прима шоуто.

Тогава тя сватосва Слави и Цеца, въпреки опитите на водещия да протестира. Накрая той й заяви по време на рекламите, че я очаква в кабинета си, където й организира жесток скандал.

Друг повод за конфликт между двамата са нерегламентираните й участия. На няколко пъти Цветелина не уведомила Слави, че има участия на други места, с което го ядосала сериозно. В крайна сметка всичко се разминавало досега, но преди месец Грахич решила, че иска да напусне окончателно.

Двамата със Слави се разделили в добри отношения, но водещият настоял брюнетката поне да остане за концертите в „Арена Армеец”.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *