Само в 7DniBansko.bg

Диляна Попова с изненадващ пръстен, хареса Блатечки като…

7 Dni Bansko21.06.2017560
Загадъчна халка на безименния пръст на Диляна Попова предизвика множество въпроси, тъй като актрисата до момента не е обявявала да има нов мъж в живота й.

Снимки в „България днес“ разкриват показват мистериозния пръстен на брюнетката. Пръстенът е единствен, който краси ръката на моделката, което означава, че й е ценен и може да е от някой господин.

Папараците на изданието уловиха Диляна Попова в малкото свободно време, което има. По-голяма част от деня си Попова прекара със сина си Борил. Диляна зареди портфейла си с няколко стотачки от най-близкия банкомат и след това проведе телефонен разговор. От фотосите ясно се вижда, че моделката е напрегната и не е в настроение. Брюнетката се мръщи на това, което чува от отсрещната страна на слушалката.

След това се отправя с джипа си към вкъщи. Скъпарското возило на стойност 50 бона, стана нейна собственост малко след раздялата й с Асен Блатечки, което породи слуховете, че бащата на първото й дете й го е купил като извинения за страданията, които й причини. Диляна изглежда отслабнала, След раждането красавицата свали килограми, Сега е по фина и с нова прическа.

С днешна Дата отношенията й с Асен Блатечки са приятелски. Скоро Диляна хареса снимка на бащата на Борил в социалните мрежи, на която той е облечен като полицай, а в ръката си държи палка. Моделката бе първата,к която одобри фотоса на бившия си, от което става ясно, че не таи лоши чувства към него.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *