Само в 7DniBansko.bg

Ще се разпаднат ли две ВИП-семейства заради палавия Косъм? Вижте с коя го сгащиха

7 Dni Bansko20.06.2017720

HotArena разкри коя е най-новата ВИП двойка! Трудно е за вярване, че това са точно актьорите Александър Сано и Яна Маринова!

Наши папараци щракнаха двамцата да се натискат публично, без свян, в столично заведение. Колегите, които очевидно са и нещо повече, проведоха дълъг и любовен разговор, в който не липсваше романтични жестове като хващане и галене на ръце.

Случилото се пред очите ни е хем учудващо, хем не толкова. Шокиращо е, защото и Сано, и Маринова си имат сериозни половинки, които уж пред медиите казват, че боготворят.

Вторият съпруг на Яна Маринова – Тихомир, дълги години търпи нейните флиртове, но никога не е възразявал половинката му да го засрамва на обществени места с други мъже. Съпругата пък на Сано – Нели Атанасова, никога не се е оплаквала от своя мъж, но все пак Александър също е известен с флиртаджийския си нрав. Той не еднократно е заявявал, че жена му е богиня за него, макар че съдейки по действията му, не може да се определи, че те показват същото.

Най-притеснителното е, че вторият брак на Маринова е плод на лудо влюбване, докато и тя, и Тихомир са били женени поотделно за други. Те се развеждат с предишните си половинки и след известно време стават съпрузи.

Дали и този път огън жената Яна няма да разтрогне брак заради любовник и да изгори и хубавото семейство на Сано? Предстои да проследим!

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *