Само в 7DniBansko.bg

Диана – една банскалийка във финансовата Мека на Париж (Снимки)

7 Dni Bansko20.06.20171640
Ако имате работа в Париж и влезете в офиса на една от най-големите одиторски фирми в столицата на света, можете да попаднете и на нея – Диана от Банско. Няма начин да не я различите, защото е красива и умна. Абе истинска банскалийка.
Диана Шопова завършва средното си образование в специализирана гимназиална паралелка в Банско. В продължение на 10 години е част от школата по пиано и акордеон в курорт №1.
Завършва висшето си образование в България, и отива да специализира в Лондон счетоводство и финанси. Там печели стипендия за отличен успех.
Постоянно участва в инициативи, самата тя често е в основата на благотворителни организации. Диана е един от основателите на Финансово-Инвестиционното общество в университета си чрез Лондонската дипломатическа асоциация и в няколко счетоводни одиторски компании.
В момента практикува в Париж като одит мениджър в централата на глобалната одиторска, счетоводна и консултантска група – MAZARS.
Обожава фитнес и йога. Харесва разходките с близки и приятели и социални мероприятия на работното място. Обича българските традиции и не пропуска възможността да ги разпространява в Лондон и Париж.
Диана е пример за млада и успяла българка в чужбина, която се гордее и показва своя произход,една истински красива и чаровна банскалийка.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *