Само в 7DniBansko.bg

Погром над ABV.bg! Ако имате такова съобщение, веднага го изтрийте, за да не ви откраднат…

7 Dni Bansko20.06.20171240

Опасни имейли се разпространяват в момента на abv пощата. Според съобщенията, изпратени до всички, пощите са блокирани, докато не се обнови потребителят и паролата му.

Когато потребителят реши да отвори линкът се отваря огледален сайт на abv.bg, който веднага краде потребитлеското име и паролата ви.

Съветът на специалистите е веднага да изтриете съобщението! В противен случай може да имате проблеми със съдържанието във вашата поща. А ето и отговорът от екипът на abv.bg:

Здравейте,

АБВ Поща никога не иска паролата, тайния въпрос и отговор или друга конфиденциална информация за потребителите си по имейл. Служебните писма, изпратени от АБВ до нашите потребители по какъвто и да е повод винаги се отличават от останалите писма чрез съответната икона в списъка с писма. Писмо, което претендира, че е изпратено от администрацията на АБВ, но не е маркирано с тази икона, със сигурност е измама.

АБВ Поща не изпраща писма до потребителите си съдържащи връзка към Интернет страница

на която да въведат настоящите си потребителско име и парола по какъвто и да е повод.

Подобни писма са опит за заблуда и водят до фалшиви уеб-страници, копиращи дизайна на оригиналните такива. Съветваме Ви да проявявате повече бдителност когато въвеждате

потребителското си име и парола при обстоятелства различни от обичайните.

Ако получите такова писмо веднага уведомете екипа на АБВ на адрес support@netinfo.bg или на телефоните посочени на сайта ни..

Поздрави,

екипът на АБВ

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *