Само в 7DniBansko.bg

Няма да повярвате какво направи Бербатов с ку.вите на купона му!

7 Dni Bansko19.06.2017760

Лъскав купон до съмване последва футболния шоу мач на Димитър Бербатов и Луиш Фиго.

Малцина имаха досег до частното парти в един от най-вървежните клубове в центъра на София. „Таблоид” разбра от свой източник в заведението, че Бербо лично настоял елитният столичен курварлък да не досажда на бившите му съотборници и приятели във футбола.

Митко забранил да се допускат популярни силиконки, моделки и всякакви секс стръвници в дискотеката. Макар повечето да са прехвърлили четиридесетака, футболните старчета се раздали до последно.

Неочаквано домакинът на партито Митко Бербатов се оказа един от първите, които се предадоха. Плътно до благоевградчанина бе неговата любима Елена Щилянова. За нея се знае, че е домошарка и не си пада по лачени дискотеки. На изпроводяк Митко наредил на охраната да не се допуснат по-известни сексбомби, за да не се хвалят после наляво-надясно с футболни похождения.

Лошият късмет да попадне в тази категория имала популярната силиконова миска Джулиана Гани. Навирила цици до сливиците, 2000-кубиковата пловдивчанка била забелязана да се навърта край заведението. Когато се изтипосала на входа, охранителите деликатно я отпратили.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *