Само в 7DniBansko.bg

50-годишният Милен Цветков не си поплюва! Даже лудия Даниел може да му завиди за новото гадже

7 Dni Bansko18.06.2017340

Милен Цветков работи до късно през нощта в Нова телевизия, но в ранни зори е кукуряк и сърба кафе в центъра на София.

Онзи ден 50-годишният журналист бе засечен от папараците на Уикенд да пие кафе в 8.00 сутринта в заведение край Докторската градина. Тв водещият не изглеждаше така сякаш светът му е крив заради недоспиване, дори напротив – сияеше. Добрата му кондиция може би се дължеше на приятната компания, в която се намираше – чаровна синеока брюнетка, непозната на широката общественост.

Дали пък двамата не бяха прекарали нощта заедно? Подобно подозрение не е лишено от логика, като се има предвид, че Цветков беше с тоалета си от предната вечер.

Водещият на „Часът” и дамата му пиха кафето си повече от час. Личеше им, че им е приятно един с друг и не искат да се разделят. Накрая все пак се наложи да освободят масата, тъй като тъмнокосата госпожа трябваше да гони служебните си ангажименти. Жената пое пеша в посока към жълтите павета, а Милен – към жилището си, намиращо в непосредствена близост до заведението, в което взе сутрешната си доза кофеин.

Още преди 2 години се разбра, че връзката на Цветков с майката на невръстния му син Боян няма да я бъде. С Ивета ту се събираха, ту се разделяха, докато накрая масажистката не напусна окончателно тв звездата.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *