Само в 7DniBansko.bg

Първо в 7DB! Юрист на ЦСКА завежда дело срещу директора на БФС утре

7 Dni Bansko18.06.2017430

Сагата “ЦСКА в Лига Европа” доведе до…дело срещу директора на БФС Павел Колев.

Това разкри доскорошният юрист на “Армейците” Радостин Василев. Сутринта той качи пост срещу бившия журналист от “24 часа”:

Призовавам г-н Павел Колев публично да изясни кого визира в доста пикантния си и много смел пост от вчера? Единствено аз му задавах въпроси в този ден и считам, че неговата изключително “интелигентна” публикация е насочена към мен. Аз се обръщам към г-н Павел Колев с името си и задавам въпроси, в качеството си на гражданин и привърженик на ЦСКА. Г-н Павел Колев да говори с имена, а не с недомлъвки, за да му се потърси отговорност-този път наказателна. Възпитанието и професията ми не позволяват да се държа с г-н Колев просташки, махленски или невъзпитано. Считам, че въпросите ми от вчера бяха доста уместни и своевременни. Считам,че тонът ми беше подходящ. Считам също така, че г-н Колев няма място в обществена организация като БФС и то на такъв пост.
Аз съм запознат с професионалните и човешки качества на г-н Колев и това ми носи достатъчно вътрешно удволетворение в общуването с него, дори и само през медиите.
P.S Г-н Колев,
феновете на ЦСКА усещат вашата голяма любов, подкрепа и уважение към тях. Скоро и вие ще почувствате тяхната признателност реципрочно!

В коментарите под него Василев разкри, че утре завежда дело срещу директора на БФС, който в събота го нападна с материал във Фейсбук.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *