Само в 7DniBansko.bg

Кметът Икономов пред 7DniBansko.bg за “режима на вода в курорт №1”

7 Dni Bansko08.02.2017420

Банско се гърчи в сух режим от два дни. И виновни за това са хилядите туристи. Заради тях има вода само един час сутрин и един вечер. Когато те се махнат, ще бъде възстановено подаването на вода.

Тази идиотска версия лансира “Нова телевизия” чрез рубриката си “Моята новина”. 7DniBansko.bg се свърза с кмета Георги Икономов, който коментира скандалната ситуация.

“Не знам дали трябва да говорите с мен или с обикновените хора, с хотелиерите, с гостите на града. От тях ще звучи по-автентично да ви кажат, че няма абсолютно никакъв режим на водата. Всичко е наред, водата стига да абсолютно всеки дом, хотел или заведение в Банско. Нито за ден не е имало проблем с нея. За мен това е поредна провокация срещу града ни. Една непроверена новина бе превърната в скандална тема от хора, които завиждат на развитието на Банско. За съжаление вече виждаме тенденция във фабрикуването на такива новини, цели се удар по туристическия поток, а може би идеята е той просто да бъде отклонен в друга посока”, сподели Георги Икономов и разкри, че е имал разговор с програмната директорка на Нова Силвия Зурлева.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *