Само в 7DniBansko.bg

Юксел Кадрев заплаши дъщеря си да я прати при майка и и любовника

7 Dni Bansko17.06.2017320

Юксел Кадриев не пести и лев, когато става дума за дъщеря му. Наследницата на новинаря от известно време хвърчи по софийските улици с чисто нов скутер, научи “Ретро” от работещи в Би Ти Ви. Според очевидци Габи често идвала на гости при татко си в медията, но ако преди е ползвала таксита, то отскоро разполага със собствен транспорт.

“Юксел реши да й се довери и да й купи скутер. Тя от много време искаше такъв подарък, но след като я хвана да пуши марихуана, не беше много съгласен. Габи обаче се взе в ръце, повиши си успеха и вече няма никакви проблеми с нея”, споделят запознати.

Новинарят дълго време търсел точният мотор за щерка си, който да й пасва, да не е прекалено мощен и в същото време да е възможно най-безопасният. За да е сигурен в щерка си, Кадриев дори я записал на курсове.

Габи може да шофира автомобил, но за малък скутер нямало проблем. 16-годишната тийнейджърка обаче имала условие да не кара бързо и най-вече никога да не се качва употребила алкохол. “Юксел ясно й заяви, че ако този път го подведе и се изложи, ще й вземе скутера и щя е изпрати при майка й”, допълват запознати. От друга страна пък, Габи не искала и да чуе да живее със своята родителка, която избяга с любимия си в Сърбия. Двете отдавна не са близки и се виждат едва за няколко седмици през лятото, а тази година Габи може и да пропусне пътуването в съседната ни държава.

Юксел Кадриев вече планирал почивка заедно с щерка си, а тя, от своя страна, пък обмисляла да пътува с приятели по родното Черноморие, но все още не получавала одобрение от баща си.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *