Само в 7DniBansko.bg

Няма да повярвате! Емилия отиде в Дубай да слага рога на Коко!?

7 Dni Bansko17.06.2017320

Емилия изненадващо стегна куфарите за Дубай преди дни.

Певицата принципно не е особен фен на любимата на родните ВИП-ове дестинация и изборът й на дестинация определено е непривичен за нея. Затова буди подозрения, че емирството не е избрано от нея, а от друг. Заради набързо организираната екскурзия, на певицата й се наложи да отмени няколко участия, без да дава обяснение за причината на продуцента си и собствениците на заведения, към които бе поела ангажимент.

Явно й е било доста важно да замине за Дубай точно по това време… Вероятно първата ви мисъл е, че Емилия и Коко най-сетне са стопили ледовете помежду си и са заминали да се сдобрят окончателно сре дпустинята. Но, нищо подобно! Докато певицата е била в Дубай, Динев не веднъж е бил забелязан в столичната си кръчма, погълнат от работни ангажименти.

А любимата му грабнала двете им деца и отпрашила на хиляди километри. Не е ясно точно в какви отношения са днес родителите на Мира и Иван. Със сигурност, обаче, в главата на бизнесмена са се породили съмнения дали най-сетне Емилия не е решила да му го върне. Коко изневеряваше системо през годините, в които бе с певицата. А тя все се успокояваше, че той накрая се връща отново у дома.

Въпреки че бе приела, че Динев не е мъж за една жена, тя все пак му би шута заради изневяра. А близки на изпълнителката на “Калифорния” споделят, че покрай раждането на дъщеря им Мира коренно се е променила. Решила е вече да не търпи унижения и да бъде силна. А вероятно част от тази промяна е намирането и на нова любов, пише pik.bg.

Така че, напълно е възможно Емилия да е заминала така спешно за Дубай заради нова любов, която я чака там. Тя предвидливо взе със себе си и детегледачка, на която да повери децата си, докато тя се наслаждав апълноценно на времето, прекарано с новата си мистериозна тръпка.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *