Само в 7DniBansko.bg

Какво с случва с Дидо от Д2? Тази футболна щерка го…

7 Dni Bansko17.06.2017320

„Лошото” момче на рок музиката Деян Каменов, известен като Дидо от Д2, се промени, след като миналото лято се венча в Несебър за украинския модел Юлия Кулиш, дъщеря на бившия вратар на Левски Игор Кулиш.

Мускулестият татуиран 33-годишен музикант, известен с многобройните си мимолетни секс афери в миналото, се кротнал вкъщи и станал изцяло верен на съпругата си, коментират негови приятели.

Те не могат да се начудят на рязката промяна в поведението на гологлавия певец, пише „Таблоид“.

Дидо е неузнаваем. Боготвори Юлия, почти навсякъде е с нея и изобщо не се заглежда по други жени. А само допреди година, дори когато си имаше гаджета, нито една красавица не му убягваше от палавия поглед”, разказват приятели на вокалиста на една от най-популярните групи у нас.

Дидо е отказал твърдия алкохол и ако по-рано изпивал бутилка уиски без проблем, сега предпочита само чаша-две вино. Открай време сексапилният музикант, освен че ходи на фитнес, катери планините и плува. Фен е на морските дарове и сам се справя страхотно в кухнята, където заедно с Юлия приготвя суши, миди, раци и октоподи. Не яде месо, а заляга на рибата и зеленчуците. Към този здравословен начин на хранене е приобщил и любимата си.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *